Семе

Наша коперантска фирма Кокице Пећина се већ скоро 30 година бави увозом семена кокичара из Америке. Сарађујемо са америчком фирмом АГ Алумни и увозимо неколико њихових хибрида. Уколико сте заинтересовани за семе радимо по принципу наруџбина, које примамо закључно са крајем новембра ове године за сетву следеће године. Углавном семе стиже почетком марта у Србију. Хибриди које нудимо ове године су:

  • 6002
  • 4512
  • 4507

Можете погледати карактеристике на сајту Аг Алумнија или нас увек можете позвати за више информација на 011 2381 261, радним данима од 9-3.

Често питање је да ли је кукуруз генетски модификован – одговор је не, кокичар тренутно не постоји генетски модификован на тржишту, али свакако ми за сваки хибрид имамо потврду да није како од американаца тако и од срба јер се додатно тестира при уласку у земљу.

Ми сматрамо да је овај кокичар најбољи на тржишту, тај користимо касније за продају као и за наша места и за сад нисмо наишли ни на један који му парира. Цене су знатно веће него рецимо домаћи семенски кокичар, али дугогодишње искуство је показало да је и исплативост већа.