Пећина О нама Ваша питања Албум Контактирајте нас English

Пећина се данас развија у оквиру франшизног концепта што значи да су продавци код којих купујете власници својих продајних места, а заједничка им је посвећеност квалитету који се годинама надограђује под окриљем имена Пећина.

Више о овоме на сајту franchising.rs.


Волимо да препустимо другима да кажу реч, две о нама:


” Свратите на тезгу Пећина за најбоље кокице у граду”


The Washington Post


"...Повратак стварности, повратак животу, могућ је преко кокица, сматра Гринлоу, које нам откривају далеке и дубоке перспективе најобичнијих и уједно најбогатијих појава свакодневице, враћајући заборављени смисао ствари и догађаја. Кокице, заправо, пружају могућност да постанемо свесни  оног смисла који је одувек присутан. Баш обичне ствари могу да открију оне облике једноставности помоћу којих можемо уочити више, важније слојеве бића, у којима лежи сав сјај егзистенције..."


Драган Бошковић, из чланка "Филозофија Кокица""Реч је о ланцу апарата за кокице Пећина, најпознатијег и    најпопуларнијег предузећа овог типа у Београду..."

Политика


 

"!Que buenas palomitas! Eso no hay en Espana!"     

Jose


"...Пријатно сам био изненађен појавом продаје кокица на улицама Београда, те укусне, здраве и најјефтиније занимације. Тако ми је било драго да је већо број младих, вредних и љубазних девојака и младића добио пристојно плаћен посао. Обрадовала ме је појава првих кућица за продају кокица, малих и лепих које су просто улепшавале улицем, млади продавци су имали где да се заштите од кише и ветра, а и чистије је било. Продавци су добили и одговарајуће униформе. На основу натписа на кућицама и на основу разговора са продавцима сазнао сам да се ради о Пећини..."


В.Радосављевић, Политика 1995


"Драга Пећино, ваш кукуруз је раван само вашим великим срцима: вечно ћемо да будемо захвални на овом добру које је задесило нашу планету. "

Ваши доживотни робови и послуга, Милица, Суна, Марије...